Hey'di Multi Mur

Vanntett universalmørtel til puss og reparasjon. Smidig - enkel i bruk - vanntett

Produktbeskrivelse

Hey’di Multi Mur er spesielt egnet som vanntettende pusslag, både på utsiden og innsiden av konstruksjonen (tåler positivt og negativt vanntrykk). Kan legges ut i tynne og tykke lag og hefter godt til alle underlag.

Lagring
Lagres tørt. Beste bruksegenskaper. Beste bruksegenskaper 2 år etter produksjonsdato.

 

Hey’di Multi Mur er en fiberarmert vanntett universalmørtel til alle puss- og reparasjonsarbeider på mur, tegl, lettklinker (Leca) og betong, ute og inne. Hey’di Multi Mur er spesielt egnet som vanntettende pusslag, både på utsiden og innsiden av konstruksjonen (tåler positivt og negativt vanntrykk). Hey’di Multi Mur er smidig og lett å bruke, kan legges ut i tynne og tykke lag og hefter godt til alle underlag. Kan også benyttes som hulkil i overgang betong/mur og fjell.

Forarbeid - Utblanding
Underlaget rengjøres og forvannes, vent til vannet har trukket inn i underlaget. Utblanding foretas best med drill m/visp, mindre mengder kan røres ut for hånd. Hey’di Multi Mur tilsettes vann, ca. 4 liter til en 20 kilo sekk.

NB! Bland i 2 minutter, og la stå i minst 5 minutter før massen blandes opp igjen.
Juster evt. med vann til ønsket konsistens. Laveste temperatur ved påføring er +6 oC.

Bruksmåte
Hey’di Multi Mur påføres med murskje eller brett, og kan legges ut som puss, eller brukes til reparasjon i tykkere sjikt. I varmt vær er det en fordel å ettervanne når mørtelen har størknet. Unngå å påføre Hey’di Multi Mur som puss på varm mur i sterk sol. Ved bruk som puss bør Hey’di Multi Mur armeres med Hey’di Armeringsduk for puss. Trekk Hey’di Multi Mur på med stålbrett i ca. 5-8 mm tykkelse. Legg inn Hey’di Armeringsduk, dytt det inn med stålbrettet og sørg for at nettet er dekket av mørtel. Armeringsduken skal alltid ligge i den ytterste delen av pussen. Når pussen har satt seg kan overflaten filses med filsbrett. Brukstid utblandet masse er ca. 1 time.
Redskap rengjøres med vann.

Puss: ca. 1,9 kilo pr. m2 pr. mm pusstykkelse.
Som vanntettende pusslag, så skal Hey’di Multi Mur påføres i en tykkelse av minst 8 mm. Sekken gir ca. 10 liter masse.

Hey'di-varenr:
1352
Nobbnr:
54464253
GTIN:
7054150013529
Pakning:
20 kg sekk
Vanntilsetning: ca. 4 l/20 kg
Materialforbruk: 1,9 kg/l
Største kornstørrelse: 1 mm
Brukstid: ca. 1 time
Trykkfasthet: 28 døgn: >25 N/mm

Arbeidshygieniske forhold/Vernetiltak
Produktet inneholder sement som blandet med vann kan irritere hud og øyne.
Les alltid advarselstekst på pakningen før arbeid igangsettes.

Produktet er i følgende brosjyrer