Stormuring

Vanntett "Gjør det selv" multimørtel til mur-, puss- og reparasjon. Smidig - enkel i bruk.

Produktbeskrivelse

Hey’di Stormuring er en fiberarmert vanntett universalpuss til alle puss og reparasjonsarbeider på mur, tegl, lettklinker (Leca) og betong, ute og inne.

Lagring
Lagres tørt. Beste bruksegenskaper innen 1 år etter produksjonsdato.

Hey’di Stormuring er spesielt egnet som vanntettende pusslag, både på utsiden og innsiden av  konstruksjonen (tåler positivt og negativt vanntrykk).

Hey’di Stormuring er smidig og lett å bruke, kan legges ut i tynne og tykke lag og hefter godt til alle underlag. Kan også benyttes som hulkil i overgang betong/mur og fjell.

Forarbeid - Utblanding
Underlaget rengjøres og forvannes, vent til vannet har trukket inn i underlaget. Utblanding foretas best med drill m/visp. Hey’di Stormuring tilsettes vann, ca. 3 liter til en 15 kilo sekk. Bland i ca. 2 minutter, og la stå i minst 5 minutter før massen blandes opp igjen. Juster evt. med vann til ønsket konsistens. Laveste temperatur ved påføring er +6 oC.

Bruksmåte
Hey’di Stormuring påføres med murskje, kost eller brett, og kan legges ut som puss, eller brukes til reparasjon i tykkere sjikt, opptil 8-10 cm i en operasjon. I varmt vær er det en fordel å ettervanne når mørtelen har størknet. Unngå å påføre Hey’di Stormuring som puss på varm mur i sterk sol. Brukstid utblandet masse er ca. 1 time. Redskap rengjøres med vann.

Tørketid
Hey’di dekorpusser kan påføres dagen etter.

Puss: ca 1,7 kilo pr. m² pr. mm pusstykkelse.

Som vanntettende pusslag, så skal Hey’di Stormuring påføres i en tykkelse av minst 8 mm.

Sekken gir ca. 9 liter masse.

Hey'di-varenr:
211
Nobbnr:
30160782
GTIN:
7054150002110
Pakning:
15 kg sekk
Vanntilsetning: ca. 2,7 l/15 kg
Materialforbruk: 1,7 kg/l
Største kornstørrelse: 1 mm
Brukstid: ca. 1 time


Arbeidshygieniske forhold/Vernetiltak
Produktet inneholder sement som blandet med vann virker aggresivt på hud og på slimhinner i øyne, nese og svelg. Les alltid advarseltekst på pakningen før arbeid igangsettes.

Produktbilder

Veiledningsfilmer