Hey’di Skolen

Hey’di Skolen

Ved Hey’di skolen er vår ambisjon å levere kompetanse som forenkler bruk og salgsprosessen av Hey’di produkter og løsninger. Enten det dreier seg om profesjonelle brukere av produktene eller ansatte i butikk og forhandlerleddet.

 

Mål og Ambisjon:

Vårt hovedmål med Hey’di skolen er å tilby en arena hvor vi gjør deltagerne bedre rustet til å velge riktig løsning og produkt til det unike prosjekt. Vår erfaring er att våre kurs bygger fagkunnskap som gir kunder og brukere selvtillit og trygghet. Vi vet att kunnskap og praktisk erfaring fører til økt produktivitet. Enten det gjelder i utførelsen eller økning i salget hos forhandler og butikkledd.

Kursinnhold:

Kursene vi tilbyr er både generelle og "skreddersys" basert på hvilke fagområder som er spesielt interessante for gruppen.

Vi gjennomfører for eksempel:

  • Våtromskurs
  • Avretting
  • Vanntetting
  • Salgsopplærings og mersalgskurs

Praksis og teori hånd i hånd:

På Hey’di skolen har vi lokaler for både teoretisk og praktisk opplæring. Hos oss legger vi stor vekt på at deltagerne selv utfører og prøver produktene. Ved å tilby teoretisk innføring, samt mulighetene til selv å håndtere produktene i praktisk bruk, oppnår vi meget gode resultater.

Antall personer kan være fra noen få, og opptil ca. 25 stk.

***

Hey’di ligger sentralt plassert, midtveis mellom Oslo og Gardermoen, ca. 3 km fra E6. Avkjøring Grankrysset, riksvei 171, mot Sørumsand.