Om Hey'di

Om Hey'di

Hey’di startet sin virksomhet i 1968. Det opprinnelige produktspekter omfattet primært vanntett overflatebehandling av mur og betong, senere har en kontinuerlig aktiv produktutvikling ført frem til dagens sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Navnet “Hey’di” er opprinnelig tysk, satt sammen av etternavnet ‘Heyen’ og ordet ‘Dichtung’ som betyr tetting. Hey’di AS eier varemerket   i de nordiske land, således er Hey’di AS idag et selvstendig norsk selskap uten bindinger til de opprinnelige tyske rettighetshavere.

Bedriften flyttet i 2001 fra Alnabru i Oslo til nytt anlegg på Ausenfjellet Industriområde i Lillestrøm kommune, 3 km fra E6 mellom Oslo og Gardermoen.

Anlegget er senere utvidet i flere etapper. I august 2021 begynte Hey’di å bygge et nytt verk. Tårnet er 33 meter høyt og har 18 siloer med råvarer og 3 ferdigvaresiloer med avrettingsmasser. En ferdigvaresilo inneholder ca. 280 tonn masse. Verket produserer ca. 400 tonn avrettingsmasse pr. dag og vi kan laste ut ca. 3 biler pr. time. Verket har også ny Arodo sekkelinje som kjører 1000 sekker pr. time. Verket ble ferdigstilt høsten 2022.
Hey’di AS har egen produktutvikling og et dyktig salgsapparat som er i stand til å lære opp forhandlerleddet og brukere. Et eksempel på denne produktutvikling er “PRO”-serien som er spesielt rettet mot prosjekter, og de forhandlere som har en aktiv satsing mot det profesjonelle marked.

Gjennom praktisk bruk og anvendelse har produktene bevist sin kvalitet og blitt et kjent varemerke.