Om Hey'di

Om Hey'di

Hey’di startet sin virksomhet i 1968. Det opprinnelige produktspekter omfattet primært vanntett overflatebehandling av mur og betong, senere har en kontinuerlig aktiv produktutvikling ført frem til dagens sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Navnet “Hey’di” er opprinnelig tysk, satt sammen av etternavnet ‘Heyen’ og ordet ‘Dichtung’ som betyr tetting. Hey’di AS eier varemerket   i de nordiske land, således er Hey’di AS idag et selvstendig norsk selskap uten bindinger til de opprinnelige tyske rettighetshavere.

Bedriften flyttet i 2001 fra Alnabru i Oslo til nytt anlegg på Ausenfjellet Industriområde i Sørum kommune, 3 km fra E6 mellom Oslo og Gardermoen.

Anlegget er senere utvidet i flere etapper. En større utbygging av produksjonslokalene blir ferdigstilt våren 2010.
Hey’di AS har egen produktutvikling og et dyktig salgsapparat som er i stand til å lære opp forhandlerleddet og brukere. Et eksempel på denne produktutvikling er “PRO”-serien som er spesielt rettet mot prosjekter, og de forhandlere som har en aktiv satsing mot det profesjonelle marked.

Gjennom praktisk bruk og anvendelse har produktene bevist sin kvalitet og blitt et kjent varemerke.