Waterseal mur er varig og vanntett

Waterseal mur er varig og vanntett

Bygninger må puste for å holde seg «friske». Fukt stengt inne er skyld i mange problemer. Det kan vær maling som flasser av, armering som ruster, materialer som brytes ned, vekst av sopp og mugg, salt og kalkutfellinger. Fliser som sprekker opp og fryser. Murpuss som skaller av, blir seende stygt ut. Materialskadene som følge av dette kan gi fukt og soppskader.

Bruker mindre energi
Produktene med Hey’di Waterseal gjør muren hundre prosent vanntett, og den forblir pustende. Waterseal egenskapene gir dermed mindre risiko for reklamasjoner. Risiko for frostsprengning reduseres betraktelig. Man kan i mange prosjekter spare penger med å benytte seg av produkter med Waterseal egenskapene. Da man slipper fordyrende ledd for å få bygget vanntett. Et tørt bygg bruker også mindre energi enn et vått bygg. Velger man for eksempel å pusse muren med Hey'di Fiber Hvit behøver man ikke å male, den er ferdig farget hvit og skal ikke males. Her sparer håndverkeren tid og på samme tid leverer man ett høykvalitetsprodukt til kunden.

Trenger ikke maling
Hey’di Fiber hvit og Hey’di Multi Mur er to produkter som inneholder Waterseal egenskapen. Dette er to forskjellige pussmørtler. Hey’di Fiber Hvit er en hvit pussmørtel den kan også benyttes på isolasjonsmateriale som mineralull, EPS – og XPS polystyren. Med Hey’di Fiber Hvit trenger man ikke maling. Den er ferdig farget hvit. Hey’di Multi Mur er en grå universalmørtel egnet til puss og reparasjoner. Denne egner seg spesielt som vanntettende pusslag, både på innsiden og utsiden av konstruksjonen (tåler positiv og negativ vanntrykk). Dette hefter godt til underlaget og er smidig og enkel å bruke.

Se produktene som inneholder Waterseal.

 

 

Sjekk også