Avretting av gulv – raskt, effektivt og trygt resultat med Hey’di

Avretting av gulv – raskt, effektivt og trygt resultat med Hey’di

Hey’di avrettingsmasse sikrer trygghet og kvalitet – og fornøyde sluttkunder

Et godt underlag er essensielt for et best mulig sluttresultat. Uansett flis, parkett, herdeplast eller annet gulvbelegg, er det viktig at klargjøring av underlaget gjøres nøye og profesjonelt. Dyktige og erfaringsrike fagfolk, og ikke minst kvalitetsprodukter, er alltid det tryggeste utgangspunktet. Avrettingsmasse fra Hey’di er nøye utprøvd og utviklet i Norge for nordiske forhold! Hey`di gjør det lett for proffene å levere godt hver gang, og sørger for fornøyde sluttkunder i andre enden.

Hey’di samarbeider med markedets beste gulventreprenører

Hey’di sine produkter, sammen med landets beste gulventreprenører, gir kundene trygghet og garanti for et varig gulv uten skader og risiko. Våre utvalgte gulventreprenører har spesialkompetanse i bruk av firmaets produkter innen avrettingsmasse og andre gulvprodukter. Vi og våre gulventreprenører utnytter hverandres spesialkompetanse og hjelper både oppdragsgivere og byggherrer med å levere perfekt resultat hver gang.

Rette Gulv AS, en dyktig Hey’di-ambassadør og en god samarbeidspartner

– Vi samarbeider med Hey’di fordi vi trenger et godt kvalitetsprodukt når vi skal ut på oppdrag, forteller Steinar Engebretsen, daglig leder og innehaver av gulventreprenør-firmaet Rette Gulv AS. – Jeg føler meg trygg på produktene til Hey’di, fordi de er godt utprøvde og fordi de er utviklet etter den høye standarden vi bygger etter her i Norge.

Avretting av gulv – raskt og enkelt med pumpebil

Avrettingsmassen fra Hey’di ankommer både små og store bygge- og rehabiliteringsprosjekter som en liten fabrikk på hjul. Tørrpulveret fra Hey’di tilsettes vann på stedet, før produktet nøysomt pumpes ut via slanger, og bearbeides utover gulvet. Sluttkunden mottar dokumentasjon på kvalitet, rapport på riktig blandeforhold og ikke minst et godt resultat!

Sikkerhet, kvalitet og miljø

Hey’di sine produkter er helnorske og enkelte produkter er svanemerket. Hey’di setter strenge krav til egne produkter, samtidig er vi avhengige av at våre utvalgte gulventreprenører har fokus på kvalitet og miljø i sin daglige drift.

 

Sjekk også