Tett garasjevegg

Tett garasjevegg

Over tid vil man da kunne få vanninntrenging gjennom murene, dette gir salt og kalkutslag som ikke ser fint ut. Ønsker man å oppgradere veggene innvendig i en murt garasje er det nok ikke bare å male vegger, er det fukt i veggene vil en vanlig maling sitte dårlig og flasse etter kort tid. Hey’di har løsningene for å stenge vannet ute fra innsiden og få en lys overflate som er holdbar. 

Hey’di K11 Xtra er en vann/fuktstopper som kostes på veggen på innsiden, man vil med en gang merke at luften bedres. All gammel maling må fjernes og veggen rengjøres godt. Dette produktet kostes rett på ubehandlet mur og kan også benyttes rett på lettklinker blokker(Leca), disse trenger man ikke å pusse først.

Hey’di K11 Xtra kostes på veggen med murekost, underlaget fuktes godt med vann før man påfører Hey’di K11 Xtra. Det skal også fuktes med vann mellom strøkene. Den beste murekosten har naturbust, en matt bust som er litt trå og ta på. Fukt murekosten med vann før du begynner og skyll av den innimellom underveis i arbeidet.

Ønskes en lysere overflate kan man f.eks. male med Hey'di Kalkmaling. Da primer man først med Hey’di Primer Fasade før man ruller/koster på malingen. Må du male 2 strøk fukter du med litt vann mellom strøkene. Denne malingen kan fint brukes utvendig må fasaden også.

Sjekk også