Fuktig kjeller?

FUKTIG KJELLER?

HVA ER WATERSEAL?

Hey’di Waterseal produkter er unike produkter innen vanntetting. Egenskapen, som er utviklet av Hey’di AS, gjør sement- og kalkbaserte produkter vanntette.

VARIG

Waterseal blir ikke borte over tid, den vil alltid være i produktet og holde det tett.

VANNTETT

Vanntettingsegenskapene gir en «vann på gåsa» effekt, vannet perler seg på veggen og renner av. Produktene er 100% vanntette og kan brukes utvendig og innvendig. Produktene er veldig godt egnet for å tette kjellere fra innsiden.

PUSTENDE

For et sunt klima trenger man luft. Produktene sørger for at muren får puste, slik at man får en sunn og frisk mur uten mugg og råte. En tørr mur har det bra og isolerer bedre enn en fuktig mur, Hey’di Waterseal hjelper muren til å tørke opp.

MILJØVENNLIG.

Hey’di Waterseal inneholder ikke skadelige kjemikalier, og flere av produktene er Svanemerket.

Vaskerom før

Kjellerstue før

Dette er faktisk en og samme kjeller.

Vaskerom etter

Kjellerstue etter

Produktene:

Hey’di Fiber Hvit

En hvit fiberpuss som ikke skal males eller slemmes. Gir en varig hvit overflate som hindrer vanninntrenging i konstruksjonen. Brukes på både mur og isolasjonsmaterialer. Når du er ferdig med å pusse, er man ferdig med overflaten, vanlige pusser skal males eller slemmes til slutt.

Hey’di Stormuring

En smidig reparasjon og pussmørtel til tynne og tykke lag. Perfekt til pussing av vindu og dørsmyg hvor vanntetthet er spesielt viktig. Sitter godt på de fleste underlag også stein, noe som gjør den godt egnet til spekking av fuger i natursteinsmurer.

Hey’di Heft

Sementbasert heftbro som i de fleste tilfeller erstatter epoxy ved liming av betong mot betong. Vil også fungere som en fuktstopper på gulv med oppadstigende fukt i betongen. Fungerer som en «primer» der det skal avrettes utvendig eller på fuktig underlag. Robust produkt som også benyttes til reparasjon av sår og skader i betongunderlag og kan fint legges i tykkelser på 2-3 cm i små områder. Er hvit og kan benyttes som ferdig gulv.

Hey’di K11 Xtra

Grå slemming som brukes innvendig på kjellervegger for å stenge fuktighet ute.

Flislim, S1 Wall og S2 Floor

Hvite, vanntette flislim.  Disse flislimene kan ikke gi utfelling og gir en ekstra beskyttelse av underlaget. De suger ikke til seg vann og er derfor ekstra godt egnet som lim utvendig, på bad og andre områder som blir utsatt for mye fuktighet. Vil gjøre risikoen for frostsprengning ved bruk utvendig mye mindre.

Hey’di Premium Xtra Fug

Sementbasert, vanntett fugemasse som er fargeekte. Vanligvis må man benytte epoxy fug skal man ha vanntette fugemasser, men med Waterseal teknologi har vi gjort denne fugemassen vanntett. Er lett å jobbe med og lett å vaske.

 

* * * * *

       

Les mer om innovative egenskapen Waterseal.

* * * * *

Sjekk også