Fuktig kjeller?

FUKTIG KJELLER?

    
FUKTIG KJELLER (se film) FINN RIKTIG PRODUKT RESULTAT

 

Antar du har ett problem med fuktig kjeller? Vel da kan vi mest sannsynlig hjelpe deg. Med produkter som inneholder vår nyutviklede Waterseal teknologi, vil du på en effektiv og relativt enkelt måte kunne ordne opp i dette selv. Se hvordan resultatet ble hos Ida Lunde på Gjøvik.

* * * * *

TETT KJELLER

Hey'di gjennomførte en konkurranse i sammenheng med 50 års jubileumet i 2019. Konkurransen var "Vinn en tett kjeller" som skapte stor oppmerksomhet, med radioreklame hvor vi ba om deltakere som hadde fuktige kjellere.

Ida Lunde fra Gjøvik ble den heldige vinneren.

Idas kjeller var en tidstypisk oppført i en hast, og materialbruken var av en helt annen kvalitet enn det vi bruker i dag.
Kjelleren var ikke ventilert, og sprekker var dannet og forsøkt reparert i flere faser. 

Vaskerom før

Kjellerstue før

Med Hey'di Stormuring reparerte vi sprekkene og områder en gang for alle. Vi satte inn nytt vindu og lufteventiler slik at rommet fikk tilbake pusten. Deretter ble det kostet på Hey'di K11 Xtra for deretter siste finish med Hey'di Fiber Hvit

Produktene som ble brukt i Idas kjeller inneholder egenskapen Waterseal™.

Dette er faktisk en og samme kjeller.

Vaskerom etter

Kjellerstue etter

Etter å ha gjennomført ganske enkle prosesser i kjelleren til Ida Lunde, fikk huset tilbake 1/3 del av arealet. Kjelleren gikk fra å være totalt ubrukelig til å bli et koselig sted man har lyst til å bruke. Et lekerom for barna, eller en koselig og hyggelig kjellerstue.

* * * * *

Vi skal forsøke å hjelpe deg på en oversiktlig måte med oppskrift på hvordan du skal gå frem. Husk at alle kjellere i utgangspunktet er unike i seg selv. Så våre beskrivelser vil være generelle. For optimalt resultat må du selvsagt muligens gjøre andre tilpasninger. Som f.eks. bytte vinduer, ordne med tilstrekkelig ventilasjon osv. Våre beskrivelser går på egnet produktvalg, og ikke minst på hvordan legge på og bruke av våre produkter.

Det er viktig at du leser og følger alle våre produkters bruks og sikkerhets beskrivelser til punkt og prikke for best mulig resultat. I tillegg kan du henvende deg til oss, via epost: heydi@heydi.no for å få svar på dine spørsmål.

For veiledning og bruk av produktene, se brosjyren FUKTIG KJELLER? 

Lykke til i ditt prosjekt.

* * * * *

Produkter som har den innovative egenskapen Waterseal, er pustende, vanntette og ikke minst varige. Så her vil med andre ord vannet, ikke ha mulighet til å trenge igjennom. Samtidig er produktene pustende (diffusjonsåpne) som gjør at vann i form av damp kan slippe ut. 

Se etter Waterseal™ merket på våre produkter. 

       

Les mer om innovative egenskapen Waterseal.

* * * * *

Sjekk også