Pressemelding

PRESSEMELDING

For tredje året på rad skal Norges Hyggeligste Håndverker kåres, og denne gangen er Hey’di AS med på laget.

Vi ønsker å være med å bringe stoltheten tilbake til håndverksfagene, sier Kenneth Antonsen, Salgs og markedsdirektør i Hey’di AS.

 

***

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Målet er å løfte fram dyktige og hyggelige fagfolk som bygger og fikser hjemmene til norske forbrukere.

I fjor skapte kampanjen enormt engasjement landet rundt. Totalt ble 1162 håndverkere nominert og de fikk hele 236 000 stemmer fra publikum. Til slutt var det tømrer og gladgutt Terje Gangstø fra Bergen som stakk av med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker. 

– Ønsker å gi noe tilbake til bransjen
Kenneth Antonsen i Hey’di AS har store forventninger til Norges Hyggeligste Håndverker 2019 og gleder seg til å komme i gang med prosjektet. 

– For Hey’di AS er det viktig å gi noe tilbake til bransjen vi operer i. Håndverkere flest gjør en fantastisk jobb, men får ikke alltid rosen de fortjener. Da vi fikk muligheten til å være med på Norges Hyggeligste Håndverker 2019 nølte vi ikke ett sekund. Dette er viktig bidrag i arbeidet med å bringe stoltheten tilbake til håndverksfagene, og en selvfølge for oss å være med på, sier Antonsen.

– En perfekt match

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er meget fornøyd med å ha med Hey’di AS på laget.

– Hey’di AS og Norges Hyggeligste Håndverker er det jeg vil kalle en perfekt match. Vi har felles målsettinger om å heve bransjens status og øke rekrutteringen til yrkesfagene.

– En sentral verdi hos Hey'di AS er "skikkelig", noe som styrker prosjektets verdibudskap. Norges Hyggeligste Håndverker er nettopp en skikkelig håndverker, som både har det faglige på plass og som vet hvor viktig det er å være hyggelig med kunder, sier Husstad-Nedberg. 

FAKTA OM NORGES HYGGELIGSTE HÅNDVERKER

Hvem står bak Norges Hyggeligste Håndverker?

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra Dipper og Mittanbud og gjennomføres i samarbeid med BNL, Mesterbrev, Renault Norge, Hey’di AS, Jotun, Boligmesse, og Hultafors, med flere. Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement for håndverksyrket.

Hvem som vinner kåringen blir avslørt på Boligmesse på Telenor Arena 14. september 2019.

Les mer på hyggeligste.no.

Slik nominerer du:

  • Alle kan nominere en håndverker til konkurransen, klikk her for å nominere.
  • Beskriv med dine egne ord hvorfor du mener nettopp denne personen er Norges Hyggeligste Håndverker.
  • Fortell hva slags jobb håndverkeren har gjort for deg, og hva som gjorde det til en hyggelig opplevelse. Dette kan for eksempel være service, punktlighet og kvalitet eller personlige egenskaper som godt humør, positiv innstilling og vilje til å gi det lille ekstra.