Gulventreprenører

Hey'di Godkjente Gulventreprenører er utvalgte strategiske samarbeidspartnere.

For at du skal være trygg på at jobben gjøres av folk som har best mulig kompetanse, er det en ekstra trygghet i å velge en av våre godkjente gulventreprenører. Vårt samarbeid sikrer at vi til enhver tid har kvalitet og trygghet i valg av riktig produkt til riktig prosjekt, samt bruk av riktig utstyr.

Vi setter standarder og krav til våre sertifiserte partnere, på linje med vår egen bedrifts forpliktelser ovenfor kvalitet og miljø. Samarbeidende partnere har spesialkompetanse i bruk av Hey’di’s produkter. Vi sikrer overføring ved kontinuerlig kursing og tett oppfølgning av partnere.

Beslutningen om å kjøpe et Hey’di produkt er alltid et valg i favør sikkerhet, kvalitet og miljø. Vi er den eneste leverandøren i markedet som har svanemerkede produkter. Vi er også en norsk bedrift som produserer og utvikler produkter i Norge for nordiske forhold. Vi er fleksible og tilpasningsdyktig nettopp i Norge i motsetning til våre konkurrenter.

Vi utnytter hverandres spesialkompetanse og hjelper dermed oppdragsgivere og byggherrer med å levere perfekt resultat hver gang.

Ikke overlat trygghet, kvalitet, miljø eller sikkerhet til tilfeldighetene. Overlat dette heller til ekspertene, våre godkjente gulventreprenører.

Operasjonsområder

Østlandet

Gulventreprenøren AS

Oslo Epoxybelegg AS

Oslo Gulvavretting AS

Opticon AS

Follo Gulvavretting AS

Industribelegg AS

Snorre Berg

Lydgulvsystemer AS

Innlandet

Mjøs-Produkter AS

Vestlandet, Bergen

Halleland Transport AS

Nilsen & Sture Betong AS

Brødrene Ulveseth AS

Ole Petter Jacobsen

Næringsgulv AS

Fyllingen Flis & Mur AS

Constructa Entreprenør AS

Betonggulv AS

Per Trygve Vangsnes

Sør-Vestlandet, Stavanger

Gunnar Haaland Gulvavretting AS

Midt- og Nord Norge

RS Gulv AS

Rakon Bygg AS

Flyt-Gulv AS